win10 anyone using it???

Hardware or Software, Linux or Windows, if you have a question, get help from your fellow Magic Members!

win10 anyone using it???

Postby The_Ghost » Thu Sep 03, 2015 7:20 pm

Anyone useing win10 yet? how ya like it? I have only had a couple hours on one while I was trying to fix some ladys skype. the new IE was nice. the start menu is neat but needs a good tweak before you like it. kinda feels like it came with bloatware after a clean install.

feels nicer over win8.1... need more time to say if I like it over win7 tho.
Srsly I did cream tho! -BobSmooth

ghost is google meister... -2ply

[img]http://i105.photobucket.com/albums/m210/atomiclee/userbar56005.gif[/img]

[url]http://bakane.on.toribash.com[/url]
User avatar
The_Ghost
MAGIC Core Member
MAGIC Core Member
 
Posts: 8712
Joined: Tue Aug 16, 2005 12:00 am
Location: My MANcave

Re: win10 anyone using it???

Postby tallpaul02 » Sat Sep 05, 2015 1:42 am

I've been using it since the technical preview released last October. The tech preview was surprisingly good for a pre-release build and the official release has been pretty great so far too.

I'd definitely recommend it for most users over 8/8.1 as it will feel more like what they've been trained to like.
For gamers I'd recommend it to as apparently win7 won't be getting dx12.
Intel i7-3770 || Gigabyte GA-H77N-WIFI || 16GB Crucial Ballistix Tactical DDR3L-1600 (8-8-8-24) LoPro || EVGA GTX 680 || Corsair SF450 || Samsung 840 EVO 500GB SSD || Ncase M1 v5 (no ODD)

The_Ghost wrote:hes over compensating that hes short, his names paul and he has 2 wifes.
User avatar
tallpaul02
MAGIC Core Member
MAGIC Core Member
 
Posts: 3446
Joined: Wed Dec 21, 2005 1:00 am
Location: Dallas, TX

Re: win10 anyone using it???

Postby The_Ghost » Sat Sep 05, 2015 3:57 pm

yea i saw that bout dx12 boo now i just need to get me a k of win10 pro... anyone got one to give? :)
Srsly I did cream tho! -BobSmooth

ghost is google meister... -2ply

[img]http://i105.photobucket.com/albums/m210/atomiclee/userbar56005.gif[/img]

[url]http://bakane.on.toribash.com[/url]
User avatar
The_Ghost
MAGIC Core Member
MAGIC Core Member
 
Posts: 8712
Joined: Tue Aug 16, 2005 12:00 am
Location: My MANcave

Re: win10 anyone using it???

Postby SilverSSSC » Mon Sep 07, 2015 5:36 pm

I'm using it on my laptop (MSI GS 60 Ghost Pro with 5700 i7 and gtx 970m.
Ironhide v. 4.0:
Corsair 800D (modded) - Intel Core i7 4790k - EVGA Z97 Classified - Custom water loop - Corsair Dominator Platinum 16gb ddr3 2400 - Corsair 1200 AX - Gentle Typhoon Fans - Intel 530 480gb Raid 0 - WD Caviar Black Sata 3 2TB Raid - 0 - EVGA GTX 780 Ti Classified Kingpin SLi
User avatar
SilverSSSC
MAGIC n00b
MAGIC n00b
 
Posts: 149
Joined: Fri Aug 13, 2010 10:21 am
Location: P-town

Re: win10 anyone using it???

Postby Tweak17emon » Wed Oct 21, 2015 3:29 pm

ive been using 10 since the tech early release. love it. will continue to use it.
Intel i5 4670K // MSI MPower // 16gb DDR3 1866 // 120GB SSD+2x 2TB // PNY 770GTX // H100i Cooler // Nzxt H440
the_ghost wrote:2ply in a dress is not a girl gamer.
User avatar
Tweak17emon
MAGIC Member
MAGIC Member
 
Posts: 2363
Joined: Sun Feb 04, 2007 1:00 am
Location: Denver, CO

Re: win10 anyone using it???

Postby geneon » Fri Oct 30, 2015 6:10 pm

im with tweak and paul
been using it since tech preview. on full version now. still loving it.

love streaming my xb1 to my win10 pc seamlessly
<insert signature here>
User avatar
geneon
MAGIC Member
MAGIC Member
 
Posts: 554
Joined: Sun Nov 04, 2007 8:47 am
Location: Pekin, IL

Re: win10 anyone using it???

Postby BobSmooth » Fri Oct 30, 2015 6:48 pm

I play games that don't require it. Cira '95 so I see no point in updating.
User avatar
BobSmooth
MAGIC Admin
MAGIC Admin
 
Posts: 3386
Joined: Wed Jul 06, 2005 12:00 am
Location: Morton IL.
LANs Attended: 1

Re: win10 anyone using it???

Postby MrJymm » Fri Oct 30, 2015 7:49 pm

im going to try and install it soon, gotta do some back up and clean up some space for Fallout 4 anyway, seems like a good time to do it.
User avatar
MrJymm
MAGIC Admin
MAGIC Admin
 
Posts: 4886
Joined: Tue Jun 14, 2005 12:00 am
Location: Washington, IL
LANs Attended: 0

Re: win10 anyone using it???

Postby The_Ghost » Tue Nov 03, 2015 8:34 pm

so far so good. just need to get those win updates in fast since the video drivers didnt' want to play nice at first.
Srsly I did cream tho! -BobSmooth

ghost is google meister... -2ply

[img]http://i105.photobucket.com/albums/m210/atomiclee/userbar56005.gif[/img]

[url]http://bakane.on.toribash.com[/url]
User avatar
The_Ghost
MAGIC Core Member
MAGIC Core Member
 
Posts: 8712
Joined: Tue Aug 16, 2005 12:00 am
Location: My MANcave

Re: win10 anyone using it???

Postby Firestar » Mon Nov 16, 2015 2:58 pm

I use it on my laptop, but my desktop is still Windows 7.

Next year might be the year I upgrade my rig (which is around 3 years old now). That old i5-3570k, 16GB of RAM and the GTX 680 are still pretty good, so I still don't know if an upgrade is in my immediate future. If I do upgrade my rig then Windows 10 will end up on that machine.
Image Image
User avatar
Firestar
MAGIC Member
MAGIC Member
 
Posts: 1334
Joined: Tue Apr 06, 2010 3:26 pm
Location: Marquette Heights, IL


Return to Ask A Geek

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

Never Miss A LAN!

Your LAN Status

April, Fools! Checklist
1. Sign up
2. Sign up for event
3. Pay
4. Get seat